WEBINAR 20 IANUARIE 2022
ONLINE

CÂND ȘI UNDE

20 ianuarie 2022; Orele 14:00 – 1'7:00
Fiind vorba despre un webinar, locul de unde vă conectați cu noi rămâne la alegerea dumneavoastră, din confortul locuinței sau al biroului unde lucrați. 

INCLUSE ÎN PREȚ

 diplomă de participare;
voucher Sintact.ro (acces 15 zile).

Wolters Kluwer România SRL are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentelor sau să anuleze evenimentul, aceste informații fiind transmise în termen de 3 zile lucrătoare înainte de data stabilită inițial.

Efectuarea plăţii pentru participarea la un eveniment Wolters Kluwer Romania semnifică acceptarea termenilor şi condiţiilor privind organizarea evenimentului. 

În cazul neparticipării în data de desfășurare a evenimentului, suma achitată nu se restituie, având posibilitatea de a vizualiza înregistrarea evenimentului timp de 5 zile de la data desfășurării acestuia.

PREȚ: 400 lei + TVA

ÎNSCRIERE

Înscrierea constă în emiterea unei facturi fiscale în baza căreia puteți achita taxa de participare. Factura poate fi emisă fie pe persoană fizică, fie pe persoană juridică (societate, cabinet, PFA).

© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL;
    Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996;
    Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

Vreau să particip!

Mihaela Grigore

Avocatul Mihaela Grigore, membră a Baroului Statului New York, prezintă un seminar intensiv în care analizează standardele utilizării englezei de business, cu accent pe însușirea, îmbogățirea, ordonarea, consolidarea și utilizarea practică a cunoștințelor care fac referire la lexicul limbii engleze de specialitate.

AVOCAT LITIGATOR. Când a început să predea “effective legal writing”, acum mai bine de 10 ani, Mihaela Grigore a ținut cursul pentru colegii ei avocați din cadrul unui birou din București. Venea cu experiența a opt ani în care fusese avocat pledant în New York. Reîntoarsă acasă, în România, a fost uimită de entuziasmul noilor săi colegi în a descoperi secretele englezei juridice. Modul în care a ajuns să prezinte nuanțele englezei juridice în prelegerile sale din țara sa natală i-a venit natural, întrucât la Universitatea Yale, acolo unde Mihaela Grigore a absolvit facultatea de drept, cursul de “legal writing” a fost unul obligatoriu, foarte important pentru studenți și deosebit de util și apreciat în practică.  „În universitățile americane, acest curs are rolul de a fixa pentru toată lumea un același standard, unul ridicat, pentru profesioniștii dreptului. Pentru cel care utilizează engleza juridică este important să traducă esența cazului, într-o manieră clară, care să nu inducă dubii, sa nu fie greșite sau ambigue”, spune avocatul Mihaela Grigore. Pericolul nestudierii sistematice și neaplicate domeniului juridic poate conduce chiar la fosilizarea” unor anumite tipuri de greșeli. Tocmai pentru evitarea acestora, Mihaela Grigore oferă, prin seminarul Wolters Kluwer România, perspectiva nivelului cel mai înalt al folosirii limbii engleze în domeniul juridic.

DESCRIEREA 
EVENIMENTULUI

Cu toții știm că cel care utilizează engleza de business trebuie să se exprime într-o manieră clară, elegantă, fără greșeli sau ambiguitate, folosind un stil adecvat comunicării internaționale. Dar cum  facem acest lucru? Cum reușim să ne exprimăm concis, cum știm ce expresii, ce ton și tehnici trebuie să folosim sau, din, contră, care trebuie evitate? Răspunsul îl găsești la acest curs. Aici vom împărtăși secretele utilizării eficiente a englezei de business. Împreună vom explora prin exerciții practice regulile exprimării corecte și nuanțate în limba engleză în corespondență, email-uri, negocieri și redactarea contractelor. Te vom ajuta să folosești întotdeauna termenii potriviți și să eviți capcanele limbii engleze. Astfel îți vei perfecționa stilul personal în comunicarea de business în limba engleză și îți vei impresiona clienții și partenerii de negocieri.

Dacă utilizați engleza de business în profesia dvs. și vă doriți să vă îmbunătățiți prezentările, modul de negociere sau redactarea contractelor este un moment bun să începeți de acum. 
          

TEMATICA 
EVENIMENTULUI

⏹   Reguli generale pentru a maximiza eficiența redactării - stil, ton, reguli de gramatică și punctuație
⏹   Structurarea și elaborarea argumentelor
⏹   Greșeli comune / „prieteni falși”: cum să le evitați / remediați
⏹   Cum să ne exprimăm concis și nuanțat: reguli și exerciții practice
⏹   Checklist pentru scrisoarea adresată clientului, memorandum, clauze contractuale
internaționale – aplicații practice
⏹   Exerciții practice (stil, gramatică, cursivitatea textului, consecvență, corectarea erorilor comune)
⏹   Aprofundarea verbelor frazale din domeniul juridic, prin discuții și exerciții.

Business Writing and Communication Skills

VREAU SĂ PARTICIP!

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Malvina Udrea 0737 733 444
malvina.udrea@wolterskluwer.com

BENEFICIILE 
PARTICIPANȚILOR

⏹   Vă perfecționați stilul personal în comunicarea în mediul de business în limba engleză.

⏹   Aprofundați regulile exprimării corecte și nuanțate în limba engleză, prin exerciții practice ce vizează, printre altele, tehnici de negociere, redactarea contractelor, email-urilor și corespondenței.

⏹   Vă adaptați stilul la contextul și destinatarul relevant.

⏹   Dobândiți cunoștințele de vocabular și gramatică specifice domeniului de business.

⏹   Evitați erorile comune în engleza de business.

TRAINERUL
EVENIMENTULUI

DETALIILE EVENIMENTULUI

⏹   Aflați cum vă puteți perfecționa stilul personal în comunicările de business în limba engleză

VREAU SĂ PARTICIP!Vreau să particip!

Business Writing and Communication Skills

VREAU SĂ PARTICIP!

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Malvina Udrea 0737 733 444
malvina.udrea@wolterskluwer.com