Auditul și negocierea 
serviciilor de telecomunicații: 
erori, pierderi și 
optimizarea costurilor

Seminar 22 ianuarie 2020
BUCUREȘTI

INCLUSE ÎN PREȚ

 diplomă de participare;
pauză de cafea;
voucher sintact.ro (acces 15 zile);
voucher de 450 lei discount pentru achiziția

    soluției juridice LexForce;
⏹ un volum din literatura juridică de specialitate.

Wolters Kluwer Romania SRL nu este răspunzătoare pentru costurile suplimentare (transport, cazare etc.) angajate de participanţi. Efectuarea plăţii pentru participarea la un eveniment Wolters Kluwer Romania semnifică acceptarea termenilor şi condiţiilor privind organizarea evenimentului. 

* În cazul neprezentării nenotificate în scris la adresa de e-mail alina.alexe@wolterskluwer.com, cu minimum 3 zile înainte de desfășurarea evenimentului, suma achitată nu se restituie având în vedere costurile organizatorice deja implicate și nici nu mai poate fi realocată pentru un alt eveniment organizat de Wolters Kluwer România. Veți beneficia, în schimbul sumei pe care o achitați, de materialele oferite de speaker în urma evenimentului la care ați fost înscris/ă.

PREȚURI

Early Booking 
(până la 7 ianuarie 2020)

400 lei + TVA

Late Booking
(din 8 ianuarie 2020)

500 lei + TVA

ÎNSCRIERE

Înscrierea constă în emiterea unei facturi fiscale în baza căreia puteți achita taxa de participare. Factura poate fi emisă fie pe persoană fizică, fie pe persoană juridică (societate, cabinet, PFA).

© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL;
    Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996;
    Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

VREAU SĂ PARTICIP!Sună acum!

Telecomunicațiile sunt una dintre cele mai dificile categorii de cheltuieli de gestionat. Companiile pierd intre 12%-17% din cheltuielile pe telecomunicații ca urmare a gestionării neorganizate a cheltuielilor de telecomunicații. 70% din clienții auditați de Reimens Group au avut erori de facturare iar 30% au avut pierderi. 

DESCRIEREA 
EVENIMENTULUI

Operatorilor de telecomunicații le este în mod repetat contestată acuratețea facturilor, inflexibilitatea în negociere, practicile la limita eticii, contractele foarte greoaie, ş.a.m.d. Aceste probleme sunt în detrimentul gestionării costurilor dvs. de telecomunicații, ceea ce duce la erori de facturare și la controlul greoi al acestor costuri. Gestionarea corectă a numeroase contracte și facturi lungi și complexe poate fi dificilă sau imposibilă pentru multe organizații.

Un audit intensiv și regulat (la fiecare doi ani minimum) al achizițiilor și cheltuielilor anterioare de telecomunicații ale companiei ar trebui să fie primul pas în orice proiect de gestionare a costurilor cu aceste servicii.

BENEFICIILE 
PARTICIPANȚILOR

Veți afla cum să pregătiți un audit, de ce documente aveți nevoie atât din cele pe care gestionați cât și documente pe care operatorul trebuie să vi le ofere spre analiză.

Veți învață cum trebuie desfășurat auditul, unde trebuie căutate erorile, tipologia acestora, calculul și modalitatea de recuperare a acestora și cum puteți astfel câștiga bani din recuperarea erorilor de facturare.

Veți învață să identificați pierderile pe care le aveți pe factură, cum pot fi calculate, prevenite și eliminate și cum să nu mai pierdeți bani.

Vă vom învață cum să pregătiți o negociere. Analiza și cuantificarea nevoilor, stabilirea obiectivelor, cererea de ofertă, analiza ofertelor, contraofertele și câteva strategii posibile. Știind ce și cum să negociați, va crește puterea de negociere și implicit și sumele de bani economisite printr-o negociere mai corectă. 

Adrian Ciobanu

Adrian Ciobanu este Fondator al „Reimens GRUP” și a absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale. A lucrat  8 ani în Connex/Vodafone în Departamentul Vânzări, gestionând peste 500 de clienți persoane juridice.

PUBLICUL ȚINTĂ

Orice companie care urmărește sa eficientizeze administrarea costurilor cu telecomunicațiile. 
Recomandam ca la seminar sa participe persoanele care au in gestiune acest cost.

TEMATICA 
EVENIMENTULUI

Aspecte legale. Contractele operatorilor. 
Care sunt cele mai importante capcane, 
unde apar problemele și provocările.

⏹ Despre facturi. Analiza structurii acestora pentru fiecare 
    operator de telecomunicații. Ce e OK și ce nu e OK.

⏹ Despre Audit. Scop, pregătire, desfășurare, 
    resurse necesare și concluzii. Provocări.

⏹ Erorile de facturare. Ce sunt, cum arată, unde le găsim 
    și cum le calculăm.

⏹ Pierderile. Ce sunt, cum arată, unde le găsim, 
    cum le calculăm și metode de prevenție.

⏹ Optimizarea costurilor fără negociere. 
    Când se poate face, unde putem optimiza și cum.

⏹ Negocierea serviciilor de telecomunicații. 
    Pregătire, desfășurare, strategii posibile, închiderea 
    și abandonul unui furnizor.

⏹ Migrarea de la un operator la altul. Avantaje vs. dezavantaje.

⏹ Medierea cu operatorii. Câteva studii de caz.

⏹ Un punct de vedere personal legat de calitatea serviciilor 
    operatorilor de telecomunicații.

VREAU SĂ PARTICIP!

Atestat în Management al Riscului - Institutul Internațional de Management al Afacerilor - Berlin Germania.

Cu mai mult de 12 ani de experiență în consultanță și audit în servicii de telecomunicații, Adrian Ciobanu a înființat și lansat în 2007 prima companie de Audit Telecom din România .

Adrian Ciobanu este  formator autorizat (certificatul L/00102995 - eliberat de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice) și autor al Programului de educație în domeniul Riscurilor Cibernetice destinate tuturor celor care își desfășoară activitatea în mediul online. Deține o certificare McAfee Institute - E-Commerce Fraud: Credit Cards and Payment Processing.

TRAINERUL 
EVENIMENTULUI

DETALIILE EVENIMENTULUI

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Alina Alexe 031.22.44.151; 
alina.alexe@wolterskluwer.com

În ultimii 12 ani , în calitate de consultant, 
am recuperat sute de mii de euro din erorile de facturare, am optimizat facturi cu până la 40% din totalul acestora și am redus spre zero pierderile

CÂND ȘI UNDE

22 ianuarie 2020; Orele 14:00 – 18:00;
Sala de cursuri Wolters Kluwer România; 

Bd. Tudor Vladimirescu 22; 
Clădirea Green Gate; 
Etaj 6, sector 5, București

Wolters Kluwer România SRL are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentelor sau să anuleze evenimentul, aceste informații fiind transmise în termen de 5 zile lucrătoare înainte de data stabilită inițial, atât telefonic cât și pe e-mail. Taxa de participare achitată se poate utiliza ca și compesare pentru un alt eveniment organizat exclusiv de Wolters Kluwer România sau poate fi returnată în termen de 10 zile lucrătoare, de la data emiterii facturii storno. 

VREAU SĂ PARTICIP!VREAU SĂ PARTICIP!