MODUL NOU 
în Sintact.ro: 

Analiza Financiară

MODUL NOU în Sintact.ro

Acum poți accesa Analiza Financiară a societăților comerciale.
Cu un singur click, găsești o radiografie completă, prezentată concis, sub formă de grafice și tabele clare, ușor de interpretat.


Alături de celelalte module de monitorizare, pe care le detaliem mai jos: 

Istoricul judiciar

Monitorizare dosare
Preinsolvență 
Insolvență


Analiza Financiară îți permite să ai o viziune completă asupra partenerilor tăi de afaceri.


Cum te ajută Analiza Financiară?

Când intri în contact cu posibili asociați, clienti, furnizori sau vrei să începi o afacere, deciziile tale depind întotdeauna de credibilitatea partenerilor. Și, pentru că evoluezi într-un mediu concurențial, reacțiile tale trebuie să fie rapide. Aici te poți baza pe platforma profesională Sintact.ro care, prin noul modul, Analiza Financiară, te ajută să afli evoluția în timp și informațiile financiare ale societăților comerciale cu care lucrezi.

Verificare și monitorizare pentru orice societate comercială din România: ai informații complete, în timp real
#infofirme #infoafaceri

Noul instrument este foarte util directorilor financiari, experților contabili, managerilor, asociaților, avocaților, consilierilor juridici, notarilor, practicienilor în insolvență, executorilor judecătorești, experților în achiziții si tuturor celor interesați de modalitatea facilă și rapidă de căutare a datelor financiare.

funcționalități avansate

Ai analize detaliate pentru 4 indicatori esențiali:

LICHIDITATE
oferă o indicație asupra sănătății financiare a societății prin măsurarea modului în care activele sale ar putea acoperi datoriile curente, capacitatea de a răspunde la o criză imediată de lichiditate

SOLVABILITATE 
se referă la capacitatea companiei de a-și îndeplini angajamentele financiare pe termen lung

PROFITABILITATE
arată eficiența generală și performanța companiei: marjele și randamentele

RISC
evaluează sănătatea financiară globală a companiei, analizează structura capitalului și nivelul actual al riscului asociat nivelului datoriei companiei 

Rapoartele sunt detaliate și prezentate sub formă de grafice și tabele, pentru ca informația să fie ușor de urmărit.

Vreau acces

Tu știi cu cine faci afaceri?

© Toate drepturile rezervate Wolters Kluwer Romania  RO8451308 | J40/4017/1996

Verificare și monitorizare societăți comerciale, în 5 module esențiale

  Monitorizare dosare

  Monitorizare și alertă preinsolvență

  Monitorizare și alertă insolvență

 Analiză Financiară     

Se poate verifica dacă o persoană juridică are convocări sau alte evenimente notificate în Buletinul Procedurilor de Insolvență. 
! Căutarea se face după CUI.

Aceasta aduce alerte pentru utilizator în ceea ce privește faptul că pe rolul unei instanțe judecătorești s-a depus o cerere de deschidere a procedurii insolvenței și pentru identificarea potentialelor litigii legate de intrarea în insolvență/faliment a unui client, furnizor, partener de afaceri. 
Căutarile se fac după denumire și după județul de reședință. 

  Istoric judiciar

Monitorizare dosare de instanță, cu posibilitate nelimitată de căutare. Cauți în timp real un dosar de instanță și primești notificări pe e-mail (adresa aleasă de tine) de 2 ori pe zi.

Monitorizare dosare părți, cu posibilitate nelimitată de căutare. Cauți în timp real dacă o persoană juridică este implicată în vreun proces și ești la curent cu evoluția dosarelor partenerilor tăi. Primești notificări pe e-mail (adresa aleasă de tine) de 2 ori pe zi. Indiferent că apar dosare noi sau se publică noutăți în dosarele aflate deja sub urmărire, vei fi informat în orice moment cu privire la stadiul acestora.

Primești datele actualizate despre partenerii tăi de afaceri în timp real și urmărești modificările fiscale pentru facturare

Analiza Financiară te ajută să:

Elimini riscurile în afaceri, cunoscând evoluțiile financiare ale partenerilor tăi. Vizualizezi într-un singur loc toate datele importante, sub formă grafică sau tabelară.

Păstrezi confidențialitatea demersurilor tale, documentându-te pe cont propriu, fără să apelezi la un terț care să verifice activitatea companiilor cu care colaborezi. Îți monitorizezi partenerii și ești la curent cu schimbările care apar în situația lor financiară.

Ai in timp real, într-un singur loc, integrate din mai multe surse, date despre partenerii tăi. Astfel eviți să ai relații comerciale cu societăți comerciale aflate sub risc, în pre-insolvență, insolvență, faliment sau chiar societăți comerciale radiate.

Facturezi cu date corecte, actualizate, verificate în timp util

Cunoaște-ți mai bine partenerii de afaceri!

Afli cu cine faci afaceri: dacă partenerul tău este parte în vreun proces, interpretezi analizele de risc și anticipezi evoluția lui pentru următorii ani.

NOU!

instrumentul tău online de interogare a partenerilor de afaceri

Vreau acces

De asemenea, în modulul Analiza Financiară
Benchmarking. Analiza comparativă între companii
Poți compara rezultatele unei societăți comerciale cu rezultatele altor 3 companii!
20 de indicatori cheie pentru lichiditate, solvabilitate, profitabilitate și risc sunt prezentanți în varianta comparativă cu media sectorială sau cu rezultatele altor companii, pe care ai liberatea să le alegi.

{Important} Nu ai limitări la numărul de societăți pe care vrei să le verifici. În Sintact.ro, ai posibilitatea de a face toate verificările, comparațiile, analizele de care ai nevoie! 


NOU în modulul Analiza Financiară
Acces la actele publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a, direct din Analiza Financiară
În momentul în care analizezi datele financiare ale unei companii în modulul Analiza Financiară, ai posibilitatea, printr-un singur click, să vizualizezi toate documentele publicate în M. Of.  partea a IV-a în care societatea analizata apare:

 Convocări ale Adunării Generale a Acţionarilor
 Somaţii colective
 Decizii de anulare a acţiunilor
 Raport de activitate şi extras situaţie financiară
 Anunţuri întocmite în baza art. 185, alin. (4) din Legea nr. 31/1990
 Alte acte care se publică în Partea a IV-a: încheierea privitoare la înmatriculare, hotărâri AGA, actualizarea actelor constitutive, hotărâri de dizolvare a societăţilor, acte de numire a lichidatorilor etc.


Funcționalitate avansată, în modulul Analiza Financiară
Verificare status activ/inactiv fiscal pentru compania analizată, cu doar un click.

Vreau acces

Update în modulul Analiza Financiară
Acum, ai acces direct la contestațiile depuse la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (C.N.S.C.).

În momentul în care analizezi datele financiare ale unei companii în modulul Analiza Financiară, ai posibilitatea, printr-un singur click, să găsești/vezi toate contestațiile cu privire la procedurile de atribuire a contractelor în care societatea analizată apare.


Update în modulul Analiza Financiară
Acum, ai acces la informații cu privire la Certificatul de Situație de Urgența (CSU).

Când analizezi datele financiare ale unei companii în modulul Analiza Financiară, te vom anunța dacă societatea a depus o cerere pentru emiterea Certificatului de Situații de Urgență (CSU), dacă cererea a fost acceptată și ce tip de certificat a solicitat (Albastru sau Galben).

Nu ai limitări la numărul de societăți pe care vrei să le verifici.

Registrul Național de Publicitate Mobiliară RNPM (AEGRM)


Registrul Național de Publicitate Mobiliară asigură publicitatea ipotecilor mobiliare şi stabiliește ranguri de prioritate asupra bunului ipotecat. Consultarea Registrului oferă creditorilor date exacte prin care pot evalua riscul unei tranzacţii ce urmează a fi încheiată cu un debitor.

Informațiile din RNPM pot fi acum accesate direct în platforma de documentare juridică Sintact.ro, prin intermediul modulului Istoric Judiciar și Financiar.

Vreau acces

Raportul CIP (Centrala Incidentelor de Plăți) online

Raportul CIP vine în completarea informațiilor disponibile în platforma legislativă Sintact.ro și te ajută să îți cunoști mai bine partenerii de afaceri (clienți, furnizori, concureți ș.a.).

Ce informații include un raport CIP: lista incidentelor de plată și datele acestor incidente în format tabelar ușor de analizat. Tabelul incidentelor de plată conține detalii privind data refuzului, tipul acestuia, seria și numărul instrumentului de plată, descrierea motivului de refuz.

Mărci și desene/modele OSIM

Cu ajutorul noului modul:

I.   Verifici disponbilitatea unei mărci sau a unui desen prin căutare după cuvinte cheie. Afli cine este titularul, când a fost înregistrată, când expiră și multe altele.

II.    Descoperi ce mărci și desene are înregistrate la OSIM un titular. Depozitele existente sunt afișate în ordine descrescătoare a datei de înregistrare. Depozitele expirate sunt marcate cu roșu, depozitele care urmează să expire în anul curent sunt marcate cu galben.