Specificul acţiunilor judiciare îndreptate împotriva întreprinderilor publice 

Prezentarea 
evenimentului

Cosmin are o experiență consistentă în domeniul litigiilor, reprezentând cu succes atât persoane de drept privat, cât și autorități publice în litigii între profesioniști, de contencios administrativ, de muncă sau privind măsuri reparatorii în natură sau în echivalent pentru imobilele preluate abuziv.

Cosmin a gestionat cu succes şi litigii referitoare la raporturile dintre profesioniști și consumatori, în particular, cu privire la darea în plată a imobilelor, la caracterul abuziv al clauzelor contractuale sau la executarea silită a creanțelor bancare.
De asemenea, Cosmin este specializat în consultanţă cu privire la alegerea strategiei și măsurilor optime de recuperare a creanţelor și asistență pe întreg parcursul procedurilor de executare silită.


Cosmin a absolvit programul de masterat în drept privat aprofundat al Facultății de Drept al Universității din București și este autorul a numeroase articole juridice, fiind un invitat constant la dezbaterile profesionale.


Pentru articole şi menţiuni a se vedea https://profesionisti.juridice.ro/cosmin-sovar

© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL 
Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996;
Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Alina Alexe: 0737 733 450
alina.alexe@wolterskluwer.com

VREAU SĂ PARTICIP!

WEBINAR 27 MAI 2021

SUNĂ ACUM!

Specificul acţiunilor judiciare îndreptate împotriva întreprinderilor publice

Webinarul îşi propune să trateze problemele de drept procesual (competenţă vs inadmisibilitate, calitate procesuală, interes procesual etc) şi de drept material (cauze specific de nulitate ale actului juridic, natura juridică a actului etc.) din perspectiva Legii nr. 554/2004, Legii nr. 215/2001 - Codul administrativ şi OUG nr. 109/2011 raportat la practica judiciară actuală.  
Trainerul evenimentului
Cosmin ȘOVAR

CÂND ȘI UNDE

27 mai 2021; Orele 14:00 – 17:00
Webinar, prezență online

Wolters Kluwer România SRL are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentelor sau să anuleze evenimentul, aceste informații fiind transmise în termen de 3 zile lucrătoare înainte de data stabilită inițial.

 Efectuarea plăţii pentru participarea la un eveniment Wolters Kluwer Romania semnifică acceptarea termenilor şi condiţiilor privind organizarea evenimentului. 

În cazul neparticipării în data de desfășurare a evenimentului, suma achitată nu se restituie, având posibilitatea de a vizualiza înregistrarea evenimentului timp de 5 zile de la data desfășurării acestuia.

PREȚURI

400 lei + TVA

INCLUSE ÎN PREȚ

 diplomă de participare
voucher sintact.ro (acces 15 zile)

ÎNSCRIERE

Înscrierea constă în emiterea unei facturi fiscale în baza căreia puteți achita taxa de participare. Factura poate fi emisă fie pe persoană fizică, fie pe persoană juridică (societate, cabinet, PFA).

VREAU SĂ PARTICIP!
⏹   Perspective cu privire la incidentele procesuale intervenite în litigiile în contradictoriu cu întreprinderile publice;

⏹   Perspective cu privire la cirticiile de nelegalitate şi temeinicie ale actului juridic adoptat de o înterprindere publice.
Beneficiile participanților
⏹  Perspective cu privire la incidentele procesuale intervenite în litigiile în contradictoriu cu întreprinderile publice;

⏹   Perspective cu privire la cirticiile de nelegalitate şi temeinicie ale actului juridic adoptat de o înterprindere publice
.
VREAU SĂ PARTICIP!
Detaliile evenimentului
VREAU SĂ PARTICIP!

Economisește și rămâi informat cu Abonamentul la Webinariile WK

Vezi Oferta
VREAU SĂ PARTICIP!

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Alina Alexe: 0737 733 450
alina.alexe@wolterskluwer.com

Public

țintă

Consilieri juridici, avocaţi, funcţionari publici, persoane care ocupă funcţia de manager în cadrul unor societăţi unde statul sau unităţile administrativ teritoriale deţin acţiuni, regii autonome
Agenda evenimentului

 Revenim cu detalii

 Detalii în curând 

VREAU SĂ PARTICIP!VREAU SĂ PARTICIP!