Adriana Almășan este avocat definitiv în Baroul din București, actualmente partener coordonator al la TAMC Attorneys at Law, în practica sa intrând dreptul contractelor, dreptul concurenței, precum și fuziuni și achiziții.

Doamna Almășan este conferențiar universitar la Facultatea de Drept, Universitatea din București (Drept civil - drepturi reale și teoria obligațiilor, Dreptul concurenței, Negocierea contractelor, cea din urmă disciplină a introdus-o în premieră în învățământul juridic superior in Romania) și doctor în drept al Universității din București, Facultatea de Drept, specializarea Drept civil, cu distincția Magna cum laude.

 Are calitatea de membru în corpul de arbitri al Curții de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României.

Este redactorul secțiunii de drept privat al periodicului Curierul Judiciar; membru în colegiul științific al Revistei Române de Concurență; expert al Uniunii Europene în dreptul concurenței. Este autor al numeroase publicații în drept civil, negocierea contractelor și dreptul concurenței, între care monografia Negocierea si încheierea contractelor, editura C.H. Beck, (2013).

Prezentarea seminarului

Seminarul Wolters Kluwer România propune participanților însușirea elementelor esențiale ale redactării unui contract de către profesioniștii dreptului. Experiența avocatului Adriana Almășan, lectorul seminarului, îmbinată cu preocupările sale academice în studierea aprofundată a negocierii și încheierii contractelor oferă perspectiva unei abordări multidisciplinare. Profesorul de drept și practicianul Adriana Almășan va arăta, într-o manieră interactivă, că nicio etapă nu este întâmplătoare pentru un avocat sau consilier juridic pentru a concepe un contract eficient. Astfel, va exemplifica modul în care clauzele redactate în funcție de particularitățile contractului se integrează acestuia, urmând o anumită ordine, bine proiectată de către autorul său.

Seminar elementar de
tehnică contractuală

CLICK AICI PENTRU ÎNSCRIERE

Preț participare

Early Booking 
(pană la 30 mai 2017):
350 LEI + TVA

Late Booking 
(din 31 mai 2017): 
450 LEI + TVA
Nota: În cazul neprezentării nenotificate în scris la adresa de mail cristina.ghica@wolterskluwer.com, cu minim 3 zile înainte de desfășurarea evenimentului, suma achitată poate fi realocată, fără a se restitui, pentru un alt eveniment organizat de Wolters Kluwer Romania. Realocarea către alt eveniment este posibilă o singură dată, pe o perioadă de 3 luni.

În preț sunt incluse

« diplomă de participare,

« pauză de cafea

« voucher de 100 lei pentru înscrierea la unul din atelierele practice viitoare Wolters Kluwer*,

« voucher iDrept Expert (acces 30 zile),

 « voucher de 450 lei discount pentru achiziția soluției juridice LexForce


* Voucher-ul de 100 ron oferit pentru evenimentele viitoare poate fi folosit doar pentru seminariile și conferințele organizate strict de Wolters Kluwer, nu și cele în parteneriat, un voucher per participant și doar din costul întreg de participare (reducerile nu se cumulează). De asemenea, acestea au o valabilitate de 3 luni din data evenimentului la care îl primiți.

Când și unde

23 iunie 2017, orele 14:00 -18:00
Sala de cursuri Wolters Kluwer România,
Bd. Tudor Vladimirescu nr. 22,
Clădirea Green Gate, etaj 6, sector 5,
București

© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL
Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996;
Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

București, 23 iunie 2017

Tematica

1. Conținutul și contingentarea contractului
2. Ordinea clauzelor în contact
3. Clauzele speciale în contractele comerciale (e.g. clauzele standard și neuzuale, clauzele de hardship, de accelerare)
4. Particularități de redactare pentru ipoteza în care contractul se încheie prin corespondență
5. Particularități de redactare în cazul grupului de contracte
 6. Rolul lexicului în configurarea contractului.

Pentru mai multe informații
 vă stăm la dispoziție!
Cristina Ghica

031.22.44.158
cristina.ghica@wolterskluwer.com

Detaliile evenimentului

Trainerul seminarului