Trainerul evenimentuluiCorneliu Bențe, 
președintele UNELM


Are o experiență profesională de peste 14 ani în dreptul muncii, este licențiat în științe juridice, doctorand în dreptul muncii, specializat în restructurare organizațională, răspundere disciplinară, răspundere patrimonială și concilierea conflictelor de muncă. Experiența sa profesională este completată de calitatea Președinte al Uniunii Naționale a Experților în Legislația Muncii.

 Invitat special Alexandru Ghiran: Project Manager al proiectului ReGES în perioada 2008-2012, fondator al firmei ROSMOF, începând cu anul 2013, cu profil autentic în dezvoltarea sistemelor software şi Project Manager al proiectului ROUA - Registrul de salariaţi simplificat.


© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL
Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996;
Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

REVISAL

CLICK PENTRU ÎNSCRIERE!

SEMINAR 16  AUGUST 2017

Beneficiile participanților

Soluţii pentru orice problemă pe care Revisalul o generează în activitatea dvs.

Enorme economii de timp, bani şi energie!

Protecţie împotriva amenzilor impuse pentru cea mai mică eroare

Evitarea conflictelor cu cele 2 instituţii:
ITM-ul şi ANAF-ul

Tematica seminarului

Prețuri

Incluse în preț

Când și unde

16 august 2017


Orele 14:00 – 18:00


Sala de cursuri
Wolters Kluwer RomâniaBd. Tudor Vladimirescu 22,  
Clădirea Green Gate,
etaj 6, sector 5, București

- diplomă de participare;

- pauză de cafea;

- voucher de 100 lei pentru înscrierea
la unul din atelierele practice viitoare
Wolters Kluwer*;

- voucher Sintact.ro (acces 15 zile);

- voucher de 450 lei discount pentru achiziția soluției juridice LexForce.


*  Voucher-ul de 100 lei oferit pentru evenimentele viitoare poate fi  folosit doar pentru seminariile și conferințele organizate strict de  Wolters Kluwer, nu și cele în parteneriat, un voucher per participant și  doar din costul întreg de participare (reducerile nu se cumulează). De  asemenea, acestea au o valabilitate de 3 luni din data evenimentului la  care îl primiți.

Early Booking
(pană la 27 iulie)
350 LEI + TVA

Late Booking
(din 28 iulie)
450 LEI + TVANotă: În cazul neprezentării nenotificate în scris cu minim 3 zile înainte de desfăşurarea evenimentului la adresa la alice.catrina@wolterskluwer.com, suma achitată nu se va restitui, însă poate fi folosită pentru un alt eveniment organizat de Wolters Kluwer România.

Pentru mai multe informații 
vă stăm la dispoziție!
Alice Catrina; Telefon: 031 22 44 151
E-mail: alice.catrina@wolterskluwer.com

REVISAL  este în momentul de faţă pilonul central al activităţii unui  departament de HR. În jurul său gravitează toate problemele privind  angajaţii, probleme care trebuiesc comunicate ITM –ului într-un ritm  rapid, în formatul cerut.

Începând cu anul 2016, Inspecţia Muncii a pus la dispoziţia angajatorilor o versiune actualizată a portalului pentru transmiterea registrului de evidenţă a salariaţilor în format electronic şi tot atunci a fost publicată Hotărârea Guvernului nr. 877 care a adus modificări importante: astfel, nu mai există un singur registru ci două – unul privat şi unul public (destinat angajaţilor bugetari, inclusiv funcţionari publici).

Astfel Revisalul vine în sprijinul angajatorilor care folosesc calea de transmitere on-line a registrului, ca o modalitate modernă şi eficientă de lucru conformă cu normele legislative în vigoare.

Registrul general de evidenţă a salariaţilor reglementat prin HG nr. 500/2011

Aspecte metodologice privind completarea şi transmiterea registrului general de evidenţă a salariaţilor;

Condiţii privind structura şi formatul fişierului aferent registrului electronic care trebuie transmis la Inspecţia Muncii;

Obligaţii ale angajatorului ce decurg din legislaţia specifică care reglementează registrul general de evidenţă a salariaţilor; dosarul de personal, întocmire, utilizare şi arhivare;

Transmiterea corectă şi în termen a documentelor în registrul general de evidenţă a salariaţilor, coroborate cu prevederile Codului Muncii; modalităţi acceptate de transmitere;

Aspecte esenţiale de abordat în contextul modificării aplicaţiei informatice ce reglementează registrul general de evidenţa a salariaţilor cu legile speciale

Despre eveniment

Detaliile seminarului

O PROBLEMĂ ACTUALĂ REZOLVATĂ DE SPECIALIŞTI