Completează datele de mai jos pentru înscriere!

VREAU SĂ PARTICIP !

Pentru mai multe informații
vă stăm la dispoziție!


ANDRA ROSIANU
031.22.44.149

andra.rosianu@wolterskluwer.com

© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996;
Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

Alexandru Țiclea

Alexandru Țiclea este profesor universitar doctor, rector al Universității Ecologice din București, Doctor Honoris Causa al Universității de Stat din Moldova, membru în Consiliul științific de acordare a titlului de doctor la Universitatea de Stat din Chișinău, Republica Moldova. Este avocat în cadrul Baroului București, având o experiență juridică de peste 30 de ani, cu competență în dreptul muncii, dreptul securității sociale, dreptul civil, dreptul comercial. Este expert în domeniul dreptului muncii. De asemenea, este fondator și director al Revistei Române de Dreptul muncii - Editura Wolters Kluwer România. 

Cercetător științific, autor de tratate, cursuri, monografii, note, alte lucrări publicate în țară și în străinătate. Printre cele mai importante și cunoscute lucrări care corespund exigențelor teoreticienilor și practicienilor sunt: Tratat de dreptul muncii Codul muncii - Comentat și adnotat cu legislație, doctrină si jurisprudență, Retorica.

TEMATICĂ

 • Regulamentul intern
 • Legalitatea abaterilor disciplinare
 • Regimul sancționatoriu
 • Procedura disciplinară
 • Aplicarea sancțiunilor
 • Revocarea deciziei de sancționare
 • Reintegrarea salariaților concediați ilegal
 • Concilierea conflictelor de muncă

BENEFICII

 • Afli ce reguli trebuie să aplici pentru a evita anularea deciziilor de sancționare;
 • Găsești soluții practice direct de la specialiști de marcă din domeniu
 • Adresezi întrebări, interacționezi cu speakerii și afli răspunsuri avizate
 • Dobândești o bună cunoaștere a normelor legale specifice răspunderii disciplinare

Răspunderea disciplinară a salariaților este un domeniu care generează riscuri pentru angajatori, deoarece măsurile de sancționare pot fi cu ușurință contestate de angajați, generând litigii în justiție. Poți să eviți aceste riscuri prin cunoașterea temeinică a textelor legale, a modului în care pot fi interpretate și, mai ales, prin analiza cât mai multor situații practice, oferită de specialiști cu experiență.

CÂND ȘI UNDE?

7  MARTIE 2017

Orele 14:00 - 18:00

Hotel Capital Plaza, București, Bulevardul Iancu de Hunedoara, nr. 54

 

Răspunderea disciplinară a salariaților

SEMINAR 7 martie 2017

PREȚ PARTICIPARE

Early Booking (pană la 16 feb.): 350 lei+TVA

Late Booking (din 17 feb.): 450 lei+TVA

Membrii UNELM300 lei+TVA

Notă: În cazul neprezentării nenotificate în scris cu minim 3 zile înainte de desfăşurarea evenimentului la adresa la andra.rosianu@wolterskluwer.com, suma achitată nu se va restitui, însă poate fi folosită pentru un alt eveniment organizat de Wolters Kluwer România. Realocarea către alt eveniment este posibilă o singură dată, pe o perioadă de 3 luni.

În preț sunt incluse următoarele:
- diplomă de participare
- pauză de cafea
- voucher de 100 lei pentru înscrierea la unul din atelierele practice viitoare Wolters Kluwer*
- voucher iDrept Expert (acces 30 zile)
- voucher de 450 lei discount pentru achiziția soluției juridice LexForce

*Voucher-ul de 100 lei oferit pentru evenimentele viitoare poate fi folosit doar pentru seminariile și conferințele organizate strict de Wolters Kluwer, nu și cele în parteneriat, un voucher per participant și doar din costul întreg de participare (reducerile nu se cumulează). De asemenea, acestea au o valabilitate de 3 luni din data evenimentului la care îl primiți.

TRAINERI

În cadrul seminarului Răspunderea disciplinară a salariaților, specialiști în dreptul muncii explică în detaliu care sunt reglementările legale specifice răspunderii disciplinare, procedurile de urmat și modul corect de aplicare a legii.

Plecând de la lege, veți beneficia de exemple concrete și studii de caz, precum și de interacțiunea continuă cu speakerii, obținând astfel soluții testate pentru problemele din practică.

Tematica seminarului acoperă toate aspectele importante ale răspunderii disciplinare iar abordarea practică vă ajută să câștigați rapid experiență în aplicarea legii. Dialogul cu speakerii vă va oferi răspunsurile la întrebările dumneavoastră generate de propria activitate sau de neclaritățile textelor legale.

Corneliu Bențe

Corneliu Bențe are o experiență profesională de peste 12 ani în dreptul muncii, este licențiat în științe juridice, doctorand în dreptul muncii, specializat în restructurare organizațională, răspundere disciplinară, răspundere patrimonială și concilierea conflictelor de muncă. Experiența sa profesională este completată de calitatea Președinte al Uniunii Naționale a Experților în Legislația Muncii.

Răspunderea disciplinară a salariaților este un domeniu care generează riscuri pentru angajatori, deoarece măsurile de sancționare pot fi cu ușurință contestate de angajați, generând litigii în justiție. Poți să eviți aceste riscuri prin cunoașterea temeinică a textelor legale, a modului în care pot fi interpretate și, mai ales, prin analiza cât mai multor situații practice, oferită de specialiști cu experiență.

Fix the following errors:
Hide