Având în vedere optimismul arătat de majoritatea jucătorilor din sectorul imobiliar de creștere a acestui sector în 2016, considerăm oportună o dezbatere practică privind tendințele sectorului, poziția băncilor după criza financiară prin care a trecut România după jumatatea anului 2008, aspecte legale și tehnice privind securitatea la incendiu după tragedia din Clubul Colectiv, precum și aspecte fiscale cu impact direct asupra construcțiilor, în particular și asupra sectorului imobiliar, în general. Împreună cu invitații noștri vom discuta despre posibilitățile reale ale sectorului imobiliar de a redeveni unul dintre pilonii principali de creștere a economiei românești.    

În cadrul Conferinței Real Estate. Noi oportunități în 2016, organizată de Wolters Kluwer Romania, pe data de 17 mai la Capital Plaza, specialiști de renume vor analiza piața de real estate prin prisma celor mai importante aspecte:  

 1. Care sunt tendințele de dezvoltare ale pieței de real estate în 2016? Ce aspecte trebuie luate în calcul de către dezvoltatorii imobiliari pentru a-și calibra corect deciziile?
 2. Care sunt oportunitățile de finanțare existente pe piață în domeniul bancar și nu numai?
 3. Ce aspecte juridice trebuie avute în vedere în anul 2016 și care sunt elementele de noutate?
 4. Cum afectează noile reglementări fiscale piața de real estate?

Completează datele de mai jos pentru înscriere!

Vreau să particip!
Pentru alte detalii sau înscrieri telefonice:
Cristina Ghica
031.22.44.158

Conferința beneficiază de participarea unor jucători puternici ai pieței imobiliare, din domeniile: investiții imobiliare, servicii de consultanță imobiliară, bănci, case de avocatură specializare în piața de real-estate, firme de consultanță fiscală.

Agenda conferinței

© Toate drepturile rezervate SC Wolters Kluwer Romania SRL | RO8451308 | J40/4017/1996 | Telefon (031)2244195 | Email marketing@wkro.ro

CÂND:         Marți, 17 Mai 2016

UNDE:         București - Capital Plaza Hotel, Bd. Iancu de Hunedoara 54 (Sala Ion Mincu)


 

 

Programul evenimentului:

12:30- 13:00  – Welcome coffee. Înregistrarea participanților

13:00- 15:00 - Sesiunea I de dezbateri

Tendințe:

 • Valentin Lupu, Head of Strategic Consultancy - Knight Frank
 • Lori Collin, Office Executive - NEPI Investment Management

Finance

 • Claudia Chiper,  Counsel și coordonator Banking & Finance - Wolf Theiss
 • Ana Dumitrache,  Head of Real Estate - BCR
 • Silviu Toma, Director finanțări de proiecte - Raiffeisen Bank                                                                                                            

15:00 – 15:30 -  Pauză de cafea - finger food

15:30 – 17:30- Sesiunea II de dezbateri

Legal – Compliance 

 • Ciprian Glodeanu, Partener și coordonator Real Estate - Wolf Theiss
 • Mihnea Chear, Project Manager - Aquarius Grup 

Impact Fiscal

 • Arcadie Parfenie, Tax Senior Manager - EY România 

17:30 – 18:00 – Concluzii

Moderator: Ciprian Glodeanu, Partener și coordonator Real Estate - Wolf Theiss


 

PREȚ:

Early Booking, pâna pe 22 aprilie:   350 LEI + TVA

Late Booking, dupa 23 aprilie:          450 LEI + TVA

Notă: În cazul neprezentării nenotificate în scris cu minim 3 zile înainte de desfăşurarea evenimentului la adresa la cristina.ghica@wolterskluwer.com, suma achitată nu se va restitui, însă poate fi folosită pentru un alt eveniment organizat de Wolters Kluwer România.

În preț sunt incluse următoarele:

 • voucher de 100 lei pentru înscrierea la unul din atelierele practice viitoare Wolters Kluwer,
 • voucher iDrept Expert (acces 30 zile),
 • voucher de 450 lei discount pentru achiziția soluției juridice LexForce.

Voucher-ul de 100 ron oferit pentru evenimentele viitoare poate fi folosit doar pentru seminariile și conferințele organizate strict de Wolters Kluwer, nu și cele în parteneriat, un voucher per participant și doar din costul întreg de participare (reducerile nu se cumulează).

Rezervă-ţi locul acum, profită de perioada de Early booking!

 

Claudia Chiper este Counsel în cadrul biroului de avocatură Wolf Theiss Bucureşti şi coordonatorul departamentului de drept financiar-bancar, având peste 10 ani experienţă în domeniu. De-a lungul carierei sale, Claudia a oferit consultanţă juridică în legătură cu unele din cele mai mari tranzacţii financiare din portofoliul Wolf Theiss România.Vasta sa experienţă include coordonarea aspectelor juridice legate de contracte de finanțare precum şi consultanţă juridică acordată instituţiilor de credit internaţionale şi locale, companiilor financiare şi corporaţiilor, în legătură cu aspecte de reglementare specifice legilor din România, cât şi pe dreptul pieţelor de capital.Claudia a absolvit cu succes cursurile de master în drept ale uneia dintre cele mai prestigioase universități din Marea Britanie, Queen Mary University of London.

Lori Collin are douăzeci de ani de experiență în domeniul imobiliar și s-a specializat in ultimii nouă ani pe segmentul inchirierii de birouri în România. Si-a început cariera în SUA activand in sectoarele comercial, investiții și rezidențial. Înainte de a se alătura NEPI, dna Collin a fost director asociat la Jones Lang LaSalle România. New Europe Property Investment (NEPI) este un grup de investiții listat la Busa de Valori din Johannesburg (JSE), la Bursa de Valori de la Londra (LSE), precum și la Bursa de Valori din București (BVB). Grupul a fost înființat în anul 2007 pentru a achiziționa, a dezvolta și a gestiona cele mai importante proprietăți pe zona de retail din țările emergente ale Uniunii Europene, cu potențial de creștere pe termen lung.

Silviu Toma este Senior Director în cadrul Diviziei Corporații - Raiffeisen Bank. Cu o experiență de peste 15 ani în segmentul finanțărilor adresate clienților corporate, el coordonează Direcția Finanțări Proiecte  resposabilă cu creditarea proiectelor imobiliare, industriale de tip “green field” precum și a tranzacțiilor M&A (fuziuni și achiziții). La experiența sa profesională se adaugă și supervizarea anterior a altor zone din bancă, în această calitate realizând dezvoltarea de noi produse cât și elaborarea strategiilor pentru diferite grupe de clienți și industrii. Silviu a absolvit Academia de Studii Economice secția Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori și ulterior programul doctoral, iar în anul 2014 a promovat Programul Execute derulat în cadrul Raiffeisen Bank Internațional.

Ciprian Glodeanu este Partner în cadrul biroului de avocatură Wolf Theiss Bucureşti şi coordonatorul grupului de practică Real Estate. Specializarea sa este în real estate, precum şi într-o zonă largă de proiecte de infrastructură finanţate de Uniunea Europeană cât şi de fonduri naţionale. Experienţa sa profesională de peste 16 ani include asistenţă juridică acordată dezvoltatorilor locali şi internaţionali de proiecte de real estate, companiilor de construcţie cât şi celor de consultanţă implicate în dezvoltarea de proiecte de real estate şi infrastructură în România.Ciprian este citat frecvent în publicaţii de specialitate, fiind de asemenea invitat să participe ca speaker la evenimente naţionale şi internaţionale de profil.

Mihnea Chear este Civil Engineering, Project Manager la Aquarius Grup, BREEAM International Assessor pentru New Construction and In-Use developments. Deține o diplomă de master la Facultatea de Inginerie Civilă din București. A terminat cursul BREE pentru New Construction and In-Use developments și în momentul de față se pregatește sa devină licențiat în LEED AP. Mihnea Chear este, Project Manager la Aquarius Grup, o companie cu experiență regional extinsă în sectorul construcțiilor, managementul proiectelor de construcții și cost control. Are o experiență bogată în managementul de proiect în construcții, până în momentul de față lucrând cu mai mult de 200 000  m2 de zone în construcții și proiecte de dezvoltări imobiliare în București și în toată țara.

Arcadie Parfenie este Senior Manager în cadrul departamentului de Asistenta fiscala al EY România, axandu-se în principal pe servicii fiscale internaționale și impozitare directa. Avand o experienta de peste 12 ani în consultanță fiscală în România și Luxemburg, Arcadie a oferit servicii de consultanță fiscală pentru diverși clienți cu privire la structuri fiscale, fuziuni și achiziții, optimizare fiscală, consultanță in tranzacții și proiecte de due diligence pentru marile companii locale si multinationale. In plus, Arcadie detine o diploma in Management in cadrul Universitatii de Vest din Timisoara – Facultatea de Economie si este certificat in calitate de consultant fiscal al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania.

Valentin Lupu are peste 12 ani de experienta in domeniul consultantei financiare. S-a alăturat echipei Knight Frank, în 2014, coordonand departamentul de Consultanta Strategica ce acopera toate serviciile specifice tranzactiilor (due dilligence financiar si comercial, modelare și analiză financiara, planuri de afaceri, studii de fezabilitate, optimizarea structurii de capital, etc.). Anterior Knight Frank, Valentin a lucrat timp de 7 ani la PricewaterhouseCoopers in departamentul „Transaction Services”, 2 ani și jumătate la Raiffeisen Bank ca analist de risc si 1 an si jumatate la Lafarge România fiind responsabil de elaborarea si implementarea strategiei grupului pe piata locala.

Please correct the following errors: