Agenda Evenimentului

CÂND:     Vineri, 1 iulie 2016

UNDE:     București, Sala de cursuri Wolters Kluwer, Bd. Tudor Vladimirescu 22, Clădirea Green Gate, etaj 6.

PREȚ:      650 Lei + TVA

                 Ofertă specială  (în perioda 16-30 iunie): 550 lei + TVA

În preț sunt incluse următoarele:

 • diplomă de participare,
 • voucher de 100 lei pentru înscrierea la unul din atelierele practice viitoare Wolters Kluwer,
 • voucher Acces iDrept Expert 30 zile,
 • 450 lei discount pentru achiziție LexForce.
 • cartea ”Negocierea și încheierea contractelor”, Adriana Almășan

*Voucher-ul de 100 ron oferit pentru evenimentele viitoare poate fi folosit doar pentru seminariile și conferințele organizate strict de Wolters Kluwer, nu și cele în parteneriat, un voucher per participant și doar din costul întreg de participare (reducerile nu se cumulează). De asemenea, acestea au o valabilitate de 3 luni din data evenimentului la care il primiti.

 

Rezervă-ţi locul din timp, seminarul se desfăşoară cu maxim 25 de persoane!

 

Tematica seminarului

Despre trainer

Tematica nu se abordează cronologic, ci este integrata in exercițiile practice. Vor fi avute în vedere:

 • Diferitele roluri ale membrilor echipei de negociere
 • Pregătirea negocierii: scop, strategie, mandat, echipă, comunicare
 • Procesul negocierii: instrumentele, tehnicile, reacții la identificarea acestora

Program:

9.00-9.15. Sosirea participanților

9.15-9.45 Așteptările și scopurile participanților, discuție

9.45-11.00 Prima sesiune de negocieri

11.00-11.15 Pauză cafea

11.15-13.00 Continuarea primei sesiuni de negocieri și sesiunea de feedback

13.00-13.45 Pauză de masă

13.45-15.30 A doua sesiune de negocieri

15.30-15.45 Pauză cafea

15.45-17.00 Continuarea sesiunii de negocieri și sesiunea de feedback plus evaluare

Completează datele de mai jos

pentru înscriere!

Vreau să particip!
Pentru mai multe detalii:
Cristina Ghica
031.22.44.158

Negocierea este procesul prin care reușim să obținem ceea ce vrem de la cineva care vrea ceva de la noi. Negocierea este o artă și o știință, dar mai ales o activitate practică a cărei eficiență o puteți crește prin exersare într-un context controlat. Cursul de negociere oferă un asemenea context. Este mediul în care profesionistul poate descoperi ce tehnici/tactici de negociere i se potrivesc cel mai bine în funcție de situația concretă în care se găsește.

Într-un curs foarte intensiv de o zi, intr-un eveniment unic in Romania, aflați cum vă puteți perfecționa strategia, tehnica și tactica în negocierea contractelor, în cadrul unui curs practic susținut de profesioniști. Negociați cazuri concrete, învățați cum vă puteți analiza propria performanță și pe cea a echipei dvs. pentru a ajunge la rezultate mai bune și obțineți instrumentele necesare unei bune pregătiri a negocierii, adaptată contextului în care vă găsiți.

Cui se adresează acest curs?
Cursul se adresează profesioniștilor care negociază frecvent contracte în activitatea lor: avocați, consilieri juridici, personal executiv de vânzare, bid managers, personal executiv în achiziții, in general, orice profesioniști implicați în încheierea de contracte complexe. Pentru a accesa acest curs, participanții trebuie să cunoască conceptele de bază ale formării contractelor și să citească în prealabil materialul de pregătire inclus.

 • Cursul constă în mod aproape exclusiv în simulări practice și sesiuni de feedback.
 • Durata acestuia este de o zi, iar fiecare cursant se pregătește cu ajutorul cărții ​„Negocierea și încheierea contractelor”, lucrarea standard în această materie, scrisă chiar de către trainerul cursului.
 • Prețul cărții este inclus în curs, cursanții primind cartea în aproximativ 2 zile de la plata facturii.
 • Cursul intensiv nu va relua elementele de teorie a negocierii din respectiva carte.
 • În cadrul cursului intensiv veți dobândi cunoștințe despre cum să organizați și să derulați procesul negocierii, pentru a maximiza șansele de succes.

© Toate drepturile rezervate SC Wolters Kluwer Romania SRL | RO8451308 | J40/4017/1996 | Telefon (031)2244195 | Email marketing@wkro.ro

Adriana Almășan este avocat definitiv în Baroul din București, actualmente partener coordonator al la TAMC Attorneys at Law, în practica sa intrând dreptul contractelor, dreptul concurenței, precum și fuziuni și achiziții.

Doamna Almășan este conferențiar universitar la Facultatea de Drept, Universitatea din București (Drept civil - drepturi reale și teoria obligațiilor, Dreptul concurenței, Negocierea contractelor, cea din urmă disciplină a introdus-o în premieră în învățământul juridic superior in Romania) și doctor în drept al Universității din București, Facultatea de Drept, specializarea Drept civil, cu distincția Magna cum laude.

Are calitatea de membru în corpul de arbitri al Curții de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României.

 

Adriana Almășan

Este redactorul secțiunii de drept privat al periodicului Curierul Judiciar; membru în colegiul științific al Revistei Române de Concurență; expert al Uniunii Europene în dreptul concurenței. Este autor al numeroase publicații în drept civil, negocierea contractelor și dreptul concurenței, între care monografia Negocierea si încheierea contractelor, editura C.H. Beck, (2013). 

Fix the following errors:
Hide