De ce sa particip la acest seminar?

Acest seminar interactiv de TVA isi propune o prezentare schematica si detaliata a principiilor de determinare a locului impozitarii prestarilor de servicii si a livrarilor de bunuri cu numeroase exemple pentru intelegerea in detaliu a operatiunilor.

>> Vreau să particip!

Pentru rezervări telefonice sau pe mail,

colega noastră vă stă la dispoziţie:

Andra Rosianu

031.22.44.149

andra.rosianu@wolterskluwer.com

Completaţi datele şi vă contactăm în cel mai scurt timp!

Doamna Cerasela Dragoș a condus echipa ABS Financial Services din București, o firmă de consultanță fiscală și servicii de contabilitate. În cariera sa, între altele ca Senior Manager la Ernst&Young, a fost mereu o persoană care știe să comunice oportunitățile fiscale unui public de nespecialiști.

Are peste 25 ani de experiență în domeniu și a contribuit prin cunoștințele ei în domeniul automatizării la ridicarea standardelor de contabilitate și fiscalitate în România. Cerasela are un stil direct și practic, și a condus zeci de training-uri. Preferă grupuri mai mici, pentru că acolo se pot trata în mod interactiv problemele practice ale audienței.

Data:                     30 ianuarie 2017
Program:            10.00 – 15.00
Loc desfașurare:  Sala de cursuri din sediul Wolters Kluwer, Bd. Tudor Vladimirescu 22, Cladirea Green Gate
Preț participare:    OFERTĂ SPECIALĂ (pâna la 19 ianuarie 2017)  - 450 +Tva
                                    LATE BOOKING (după 20 ianuarie 2017) -  550 RON +Tva
 
Prețul include:
 • diplomă de participare,
 • pauza de cafea,
 • voucher de 100 lei pentru înscrierea la evenimentele viitoare Wolters Kluwer,
 • voucher Acces iDrept Expert 30 zile,
 • 450 lei discount pt achizitie LexForce.

Nota: În cazul neprezentării nenotificate în scris la adresa de mail andra.rosianu@wolterskluwer.com, cu minim 3 zile înainte de desfășurarea evenimentului, suma achitată poate fi realocată, fără a se restitui, pentru un alt eveniment organizat de Wolters Kluwer Romania. Realocarea către alt eveniment este posibilă o singură dată, pe o perioadă de 3 luni.

*Voucher-ul de 100 ron oferit pentru evenimentele viitoare poate fi folosit doar pentru seminariile și conferințele organizate strict de Wolters Kluwer, nu și cele în parteneriat, un voucher per participant și doar din costul întreg de participare (reducerile nu se cumulează). De asemenea, acestea au o valabilitate de 3 luni din data evenimentului la care îl primiți.

Trainer

1. Sinteza prevederilor referitoare la locul prestării serviciilor:

 • Prestări/achiziţii intracomunitarea de servicii;
 • Declararea în decont a prestărilor de servicii intracomunitare si extracomunitare ;
 • Regula generala pentru serviciile prestate catre persoane neimpozabile si prezentarea serviciilor pentru care nu se aplică regulile generale;
 • Servicii care excepteaza de la regula B2B

2. Prezentarea operatiunilor triunghiulare

3. Studii de caz

Invitat special - Mariana Vizoli  -  Reprezentant Ministerul de Finanțe

Tematica

Doar 20 de locuri disponibile. Rezervă-ţi locul din timp!

 • Intelegerea tipurilor de servicii pentru care se aplică regula generală B2B (dar si a exceptiilor de la regula), diferențierea între cele care reprezintă operațiuni intracomunitare și a celor extracomunitare; a obligatiilor declarative
 • Rezumat al prevederilor aplicabile pentru persoanele care prestează servicii de telecomunicații, electronice, de radio- televiziune către persoane neimpozabile nestabilite în România ( regimul special pentru aceste servicii)
 • Prezentarea operațiunilor triunghiulare și exemplificare
 • Interactionarea cu specialisti in domeniu, beneficiind de experienta acestora in cadrul sesiunilor de intrebari si raspunsuri

 

 

Beneficiile

participanților

 

© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996; Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

Agenda Evenimentului

Fix the following errors:
Hide