Seminarul isi propune o detaliere a lucrarilor privind organizarea si efectuarea inventarierii patrimoniului, cu aspecte practice, precum si prezentarea diverselor tratamente fiscale si contabile privind rezultatele inventarierii.

Astfel vor fi oferite informatii despre:

 • ce reprezinta procesul de inventariere
 • etapele procesului de inventariere
 • pregatirea lucrarilor de inventariere
 • procedurile de inventariere
 • modalitatea de actiune a comisiei de inventariere
 • sarcinile conducerii
 • activitatea de inregistrare in contabilitate si tratamente fiscale
 • completarea registrului inventar
Vreau să particip

Completaţi datele şi vă contactăm în cel mai scurt timp!

Doamna Cerasela Dragoș a condus echipa ABS Financial Services din București, o firmă de consultanță fiscală și servicii de contabilitate. În cariera sa, între altele ca Senior Manager la Ernst&Young, a fost mereu o persoană care știe să comunice oportunitățile fiscale unui public de nespecialiști.

Are peste 25 ani de experiență în domeniu și a contribuit prin cunoștințele ei în domeniul automatizării la ridicarea standardelor de contabilitate și fiscalitate în România. Cerasela are un stil direct și practic, și a condus zeci de training-uri. Preferă grupuri mai mici, pentru că acolo se pot trata în mod interactiv problemele practice ale audienței.

Data:                             12 decembrie 2016
Program:                    09.00 – 17.00
Loc desfașurare:      Sala de cursuri din sediul Wolters Kluwer, Bd. Tudor Vladimirescu 22, Cladirea Green Gate
Preț participare:       Profită de prelungirea perioadei de EARLY BOOKING (până la 9 decembrie) - 350Lei + TVA; LATE BOOKING (din 10 decembrie) - 450 RON + TVA
 
Prețul include:
 • diplomă de participare,
 • pauza de cafea,
 • voucher de 100 lei pentru înscrierea la evenimentele viitoare Wolters Kluwer,
 • voucher Acces iDrept Expert 30 zile,
 • 450 lei discount pt achizitie LexForce.

Nota: În cazul neprezentării nenotificate în scris la adresa de mail alexandra.zamfirescu@wolterskluwer.com, cu minim 3 zile înainte de desfășurarea evenimentului, suma achitată poate fi realocată, fără a se restitui, pentru un alt eveniment organizat de Wolters Kluwer Romania. Realocarea către alt eveniment este posibilă o singură dată, pe o perioadă de 3 luni.

*Voucher-ul de 100 ron oferit pentru evenimentele viitoare poate fi folosit doar pentru seminariile și conferințele organizate strict de Wolters Kluwer, nu și cele în parteneriat, un voucher per participant și doar din costul întreg de participare (reducerile nu se cumulează). De asemenea, acestea au o valabilitate de 3 luni din data evenimentului la care îl primiți.

Trainer

Tematica seminarului

Agenda evenimentului

 1. Definitie, periodicitate, organizare ;
 2. Lucrari practice privind organizarea inventarierii (pregatirea, inventarierea propriu-zisa , valorificarea rezultatelor inventarierii) si documentarea;
 3. Evaluarea elementelor patrimoniale cu ocazia inventarierii ;
 4. Determinarea ajustarilor conform rezultatelor inventarierii ;
 5. Tratament contabil si fiscal al rezultatelor inventarierii (de ex. a operatiunilor de regularizare : plusuri/ minusuri de inventar ; amortizari exceptionale ; provizioane ; delimitari in timp ale cheltuielilor si veniturilor)
 6. Sesiune de intrebari si raspunsuri

Pentru rezervări telefonice sau pe mail:

Alexandra Zamfirescu

031.22.44.156

alexandra.zamfirescu@wolterskluwer.com

Doar 20 de locuri disponibile. Rezervă-ţi locul din timp!

- Avand in vedere ca in urma modificarilor legislatiei contabile si fiscale din ultimii doi ani se impun noi reguli, dar si oportunitati, fiind benefica identificarea, analiza si valorificarea lor.

- În cadrul seminarului se vor prezenta si modele de grafic de inventariere declaratii, proces- verbal, etc , precum si exemplificari (studii de caz)

- Se vor prezenta diverse tratamente fiscale aplicabile ajustarilor conform rezultatelor inventarierii luand in considerare si modificarile Codului Fiscal (in vigoare de la 1 ianuarie 2016)

 

Beneficiile

participanților

 

© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996; Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

Fix the following errors:
Hide