Vreau oferta!
O bază impresionantă de date despre Jurisprudență
Găsești rapid și facil spețele relevante! Prin achiziționarea modulelor Practică Judiciară, Practică Judiciară Extinsă și Jurisprudență Adnotată.
Motor de căutare performant, bazat pe relevanța informației.
Puternic, rapid, cu algoritmi de ranking, cu filtre suplimentare reduce sensibil timpul de documentare și furnizează rezultate de calitate.
Acces rapid și de oriunde (smartphone, tabletă, laptop, desktop)
Este necesară doar o conexiune la internet. Apoi îți poți începe documentarea direct din textul legii, chiar la nivel de articol.
Interconectarea informației
Legislație, Practică Judiciară Extinsă, Doctrină (comentarii, fluxuri, reviste) și Jurisprudență Adnotată.
  • Găsești facil și precis răspunsuri după cuvinte cheie și expresii juridice.
  • Afli rapid ce au hotărât judecătorii în cazuri similare.
  • Economisești timp în soluționarea problemelor tale și ale clienților tăi.
  • Răspunzi prompt problemelor de drept.
  • Ești mai eficient în rezolvarea problemelor tale și ale clienților tăi.
  • Argumentezi mai bine opiniile tale juridice.

When you have to be right

Modulele disponibile în iDrept.ro (detalii despre fiecare modul în parte găsiți la acest LINK)


► Legislație românească și europeană: la zi, cu toate formele actualizate pentru orice act normativ;

Practică Judiciară: peste 300.000 de spețe recente ale instanțelor naționale;

► Practică Judiciară Extinsă: 5.600.000 de hotărâri judecătorești de la toate instanțele naționale;

Jurisprudență: peste 20.000 de spețe ale instanțelor românești și europene, selectate și prelucrate cu note și comentarii;

Formulare: peste 1,500 de modele de contracte, modele de cereri şi acţiuni în justiţie, ce pot fi utilizate ca model pentru operațiuni juridice curente;

► Reviste: integral, cele 4 reviste Wolters Kluwer România: Pendectele Române, Revista Română de Dreptul Muncii, Revista Română de Drept al Afacerilor, Revista Română de Drept European;

► Comentarii: 14 pachete distincte de comentarii pentru 22 din cele mai importante acte normative românești, grupate pe mai multe ramuri de drept (Codul Fiscal comentat, Codul Civil comentat, Codul Muncii comentat, Legea societăților comerciale comentată etc.).

Q&A/Repertoar: contine aproximativ 1000 de seturi de întrebări și răspunsuri, extrase din jurisprudență, cu privire la probleme de interpretare legislativă (preponderența spețelor este în materie civilî, iar o bună parte din Q&A (aproximativ 25%) vin direct de la întâlnirile trimestriale ale Curților de Apel pentru a dezlega problemele de interpretare, conținut publicat exclusiv în iDrept).

Special conceput pentru a respecta nevoia de mobilitate a utilizatorului, iDrept.ro este o platformă profesională pentru informare juridică disponibilă online, care permite accesul rapid, pe baza de autentificare, la o colecție impresionantă de legislație, jurisprudență și doctrină juridică.

Alina Dencescu: 031.22.44.152 sau alina.dencescu@wolterskluwer.com

© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996; Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

Pentru orice alte detalii despre iDrept, colega noastră vă stă la dispoziție:

Fix the following errors:
Hide