• Devii conectat la practica instanței care te interesează. > Găsești ușor și precis răspunsuri după cuvinte cheie și expresii juridice.
  • Descoperi ușor tendințele în interpretarea legii. > Afli rapid ce au hotărât judecătorii în cazuri similare.
  • Răspunzi prompt la problemele de drept. > Ești mai convingător în apărarea drepturilor tale și ale clienților tăi.
  • Pregătești riguros cererile și acțiunile adresate instanței. > Argumentezi mai eficient opiniile tale juridice.
  • Identifici simplu soluțiile judecătorilor pe baza noilor Coduri. > Economisești timp în soluționarea problemelor tale și ale clienților tăi.
Motor de căutare performant,
bazat pe relevaanța informației.
Vreau să găsesc speța relevantă pentru cazul meu!
Peste 6 milioane de hotărâri judecătorești de la toate instanțele naționalete ajută să:
Acces rapid și de oriunde
(smartphone, tabletă, laptop, desktop)
Interconectarea informației
(doctrină, comentarii, fluxuri, jurisprudență adnotată)

Ce spun clienții noștri despre produsul iDrept?

“Am ales să lucrăm cu Wolters Kluwer România, ca furnizor de servicii legislative, datorită calități serviciilor prestate. Totodată, prin profesionalismul membrilor săi, ne-a oferit întotdeauna suportul pentru alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre punctuale.” (SCA Dragne și asociații)
 

Cine sunt clienții noștri?

When you have to be right

“Am încercat toate modulele oferite în platforma iDrept.ro și este cu siguranță cel mai complex și mai facil program legislativ de pe piață.” (Av. Ana-Maria Borz)
 
Ai acces la de 10x mai multe hotărâri judecătorești decât în orice altă platformă juridică profesională din România!

Modulele disponibile în iDrept.ro 

(detalii despre fiecare modul în parte,
găsiți la acest LINK)

 Legislație românească și europeană: la zi, cu toate formele actualizate pentru orice act normativ;

 Istoric Judiciar: vrei să afli cu cine faci afaceri? Aici găsești dacă persoana fizică sau juridică de care ești interesat este implicată în vreun proces;

► Practică Judiciară: peste 300.000 de spețe recente ale instanțelor naționale;

► Practică Judiciară Extinsă: Peste 6.000.000 de hotărâri judecătorești de la toate instanțele naționale;

► Jurisprudență: peste 20.000 de spețe ale instanțelor românești și europene, selectate și prelucrate cu note și comentarii;

► Formulare: peste 1,500 de modele de contracte, modele de cereri şi acţiuni în justiţie, ce pot fi utilizate ca model pentru operațiuni juridice curente;

► Reviste: integral, cele 4 reviste Wolters Kluwer România: Pendectele Române, Revista Română de Dreptul Muncii, Revista Română de Drept al Afacerilor, Revista Română de Drept European;

► Comentarii: 14 pachete distincte de comentarii pentru 22 din cele mai importante acte normative românești, grupate pe mai multe ramuri de drept (Codul Fiscal comentat, Codul Civil comentat, Codul Muncii comentat, Legea societăților comerciale comentată etc.).

 Q&A/Repertoar: conține aproximativ 2100 de seturi de întrebări și răspunsuri, extrase din jurisprudență, cu privire la probleme de interpretare legislativă (preponderența spețelor este în materie civilă, iar o bună parte din Q&A (aproximativ 25%) vin direct de la întâlnirile trimestriale ale Curților de Apel pentru a dezlega problemele de interpretare, conținut publicat exclusiv în iDrept).

Vrei să găsești soluția pentru cazul  tău rapid și precis în peste 6.000.000 de hotărâri judecătorești de la toate instanțele naționale?