Completează datele de mai jos pentru înscriere!

Vreau să particip!
 
Pentru înscrieri telefonice sau pe email:
Andra Roșianu
031.22.44.149
 

Anul 2016 a adus cu sine o serie de noi reglementări în domeniul prețurilor de transfer cu impact semnificativ asupra activității tuturor entităților care desfășoară tranzacții intra-grup.

ANAF a intensificat controalele în domeniul prețurilor de transfer, iar acest trend tinde să se mențină pe tot parcursul anului, în condițiile în care cuantumul ajustărilor de prețuri de transfer a înregistrat creșteri importante de la an la an!

Companiile sunt acum în fața unei noi legislații primare (Codul fiscal și Codul de procedură fiscală) și secundare (Ordinul ANAF 442/2016 privind cuantumul tranzacțiilor, termenele pentru întocmire, conținutul și condițiile de solicitare a dosarului prețurilor de transfer și procedura de ajustare/estimare a prețurilor de transfer) care furnizează suficiente provocări și presiuni suplimentare activității operaționale de zi cu zi.

 • Dobândiți o bună înțelegere a legislației în domeniu și a noțiunilor de bază (metode de stabilire a valorii de piață, analize de comparabilitate, acord de preț în avans etc.).
 • Cunoașteți pașii care trebuie urmați în întocmirea dosarelor prețurilor de transfer.
 • Beneficiați de exerciții practice și studii de caz, sfaturi și recomandări de la specialiști recunoscuți în domeniu.

 

BENEFICII

PARTICIPANŢI

 

Agenda

Speakerii evenimentului

 

În cadrul Conferinței Dosarul prețurilor de transfer, organizată de Wolters Kluwer România, specialiști din cadrul Taxhouse vor dezbate pe larg acest subiect atât de important al fiscalității anului 2016. Participanților li se oferă ocazia de a cunoaște, direct de la specialiști, care este modalitatea cea mai potrivită de abordare a întocmirii dosarului de prețuri de transfer. Evenimentul acordă o atenție specială aspectelor practice, speakerii oferind răspunsuri, sfaturi, soluții și recomandări, astfel încât întocmirea dosarelor să nu mai constituie o sursă de nesiguranță în cadrul controalelor fiscale.

Tematica abordată:

 • Cum pregătim dosarul prețurilor de transfer?
 • Care metodă de prețuri de transfer este cea mai adecvată situației noastre?
 • Cum realizăm un studiu de comparabilitate?
 • Ajustări de prețuri de transfer – ce putem face?
 • Proactivitate – acordul de preț în avans.

 

CÂND?     28 iunie 2016

UNDE?     București, Capital Plaza Hotel, Bd. Iancu de Hunedoara 54 (Sala Ion Mincu) 

PREȚ?       290 Lei + TVA 

În preț sunt incluse următoarele:

 • diploma de participare
 • voucher de 100 lei pentru înscrierea la unul din atelierele practice viitoare Wolters Kluwer,
 • voucher iDrept Expert (acces 30 zile),
 • voucher de 450 lei discount pentru achiziția soluției juridice LexForce.

Notă: În cazul neprezentării nenotificate în scris cu minim 3 zile înainte de desfăşurarea evenimentului la adresa la andra.rosianu@wolterskluwer.com, suma achitată nu se va restitui, însă poate fi folosită pentru un alt eveniment organizat de Wolters Kluwer România, pe o perioadă de 3 luni.

*Voucher-ul de 100 ron oferit pentru evenimentele viitoare poate fi folosit doar pentru seminariile și conferințele organizate strict de Wolters Kluwer, nu și cele în parteneriat, un voucher per participant și doar din costul întreg de participare (reducerile nu se cumulează). De asemenea, acestea au o valabilitate de 3 luni din data evenimentului la care il primiti.


Program:

13:00 – 13:30 – Înregistrarea participanților. Welcome coffee

13:30 – 15:30 - Sesiunea 1 de dezbateri. Q&A

15:30 – 16:00 -  Pauză de cafea

16:00 – 18:00 - Sesiunea 2 de dezbateri. Q&A

18.00 – Închiderea conferinței

Cristi Radulescu – Taxhouse

Cristian are 14 ani de experienţă în consultanţa fiscală locală şi internaţională la Taxhouse, Andersen, Ernst & Young şi PriceWaterhouseCoopers.  Este consultant fiscal autorizat de Camera Consultanţilor Fiscali, expert contabil autorizat de CECCAR şi evaluator înregistrat ANEVAR.

Cristian lucrează cu companii multinaţionale şi mari companii româneşti, fiind implicat în importante restructurări fiscale şi acordând consultanţă pe probleme fiscale locale şi internaţionale pentru varii activităţi corporatiste, fuziuni, divizări şi reorganizări pentru clienţi din diverse industrii, revizii fiscale, due diligence fiscal, etc.  Cristian este specializat în legislaţia de TVA a Uniunii Europene şi a fost activ implicat în asistenţa acordată Ministerului Finanţelor Publice pentru alinierea legislaţiei româneşti la directivele europene, în anii 2005-2006.  El este lector şi speaker la numeroase conferinţe şi seminarii pe probleme de TVA şi impozitare directă.

Adriana Craciun – Taxhouse

Adriana are peste 10 ani de experienţă profesională ca şi consultant la Taxhouse şi KPMG Romania şi este consultant fiscal autorizat, membru al Camerei Consultanţilor Fiscali din România. Ea s-a specializat în taxare directă locală şi internaţională cu accent pe proiecte de preţuri de transfer şi taxare internaţională.

Experienţa Adrianei include pregătirea de dosare de preţuri de transfer, acordarea de asistenţă fiscală în timpul controalelor fiscale şi de preţuri de transfer ale autorităţilor, coordonarea unor proiecte de revizuire a poziţiei fiscale, precum si consultanţa de zi-cu-zi furnizată societăţilor multinaţionale care activează în domenii precum comerţul cu amănuntul, industria bunurilor de larg consum, industria bancară, energie şi servicii. A coordonat proiecte de preţuri de transfer pentru societăţi multinaţionale importante ce acţionează în domeniul bunurilor de larg consum, comerţ cu amănuntul, energie, agricultură şi servicii.

Fix the following errors:
Hide