Vreau să particip!

 

Pentru mai multe detalii:

Alexandra Zamfirescu

031.22.44.158

alexandra.zamfirescu@wolterskluwer.com

 

Modul în care este convocată și ținută o adunare generală a asociaților unei societăți comerciale este foarte importantă întrucât se evită sau se reduc șansele de anulare a hotărârii adoptate de o astfel de adunare.

Evitarea unei astfel de situații devine crucială în condițiile în care, din păcate, practica judiciară înclină către sancțiunea nulității absolute a hotărârii (o soluție profund greșită, nulitatea fiind relativă), astfel că instabilitatea juridică este generată de eventuale vicii ale convocatorului. Acest seminar își propune clarificarea ideilor prezentate (conform tematicii), în acord cu principiile dreptului societar și a practicii internaționale.

Agenda evenimentului

Data:                          21 iulie 2016
Program:                 14.00 – 18.00
Loc desfașurare:  Sala de cursuri din sediul Wolters Kluwer, Bd. Tudor Vladimirescu 22, Cladirea Greengate
Preț participare:   EARLY BOOKING (până 30 Iunie) - 350 Lei + TVA; LATE BOOKING (după 1 iulie) -  450 RON + TVA
 
Prețul include:
  • diplomă de participare,
  • pauza de cafea,
  • voucher de 100 lei pentru înscrierea la evenimentele viitoare Wolters Kluwer,
  • voucher Acces iDrept Expert 30 zile,
  • 450 lei discount pt achizitie LexForce.

Nota: În cazul neprezentării nenotificate în scris la adresa de mail alexandra.zamfirescu@wolterskluwer.com, cu minim 3 zile înainte de desfășurarea evenimentului, suma achitată poate fi realocată, fără a se restitui, pentru un alt eveniment organizat de Wolters Kluwer Romania. Realocarea către alt eveniment este posibilă o singură dată, pe o perioadă de 3 luni.

*Voucher-ul de 100 ron oferit pentru evenimentele viitoare poate fi folosit doar pentru seminariile și conferințele organizate strict de Wolters Kluwer, nu și cele în parteneriat, un voucher per participant și doar din costul întreg de participare (reducerile nu se cumulează). De asemenea, acestea au o valabilitate de 3 luni din data evenimentului la care îl primiți.

Trainer

Sebastian Bodu este are o bogată experiență de jurist și avocat, finanțist și cadru didactic universitar, fiind specializat pe Drept societar, Dreptul contractelor comerciale, Piețe de capital, Privatizări, Drept bancar, și Drept fiscal. În 2002 a obținut titlul de doctor în drept comercial, lucrarea sa de doctorat având ca temă Regimul juridic al actiunilor emise de societățile comerciale.

În 2004 a absolvit cursurile de MBA, în cadrul Kennesaw University, Atlanta, Georgia, S.U.A./ASEBUSS. A predat cursuri de Dreptul Afacerilor și de Drept comercial în cadrul Academiei de Studii Economice și al Institutului Bancar Român/Universitatea Financiar-Bancară.

Sebastian Bodu are o bogată experiență de jurist și avocat, finanțist și cadru didactic universitar, fiind specializat pe Drept societar, Dreptul contractelor comerciale, Piețe de capital, Privatizări, Drept bancar, și Drept fiscal. În 2002 a obținut titlul de doctor în drept comercial, lucrarea sa de doctorat având ca temă Regimul juridic al actiunilor emise de societățile comerciale.

În 2004 a absolvit cursurile de MBA, în cadrul Kennesaw University, Atlanta, Georgia, S.U.A./ASEBUSS. A predat cursuri de Dreptul Afacerilor și de Drept comercial în cadrul Academiei de Studii Economice și al Institutului Bancar Român/Universitatea Financiar-Bancară.

Tematică abordată

MODULELE EXTINSE DE DREPT SOCIETAR

(2) Pe 9 septembrie 2016:  Retragerea și excluderea asociaților - Controverse și probleme practice. Retragerea și excluderea asociaților sunt modalități de realizare, pe seama societății emitente, a creanțelor născute din deținerea de titluri de participare și ridică probleme de protecție a asociaților rămași în societate, precum și a creditorilor sociali.

Preț participare la ambele evenimente:   

                                    EARLY BOOKING (până 24 Iunie) - 600 Lei + TVA; LATE BOOKING (după 24 iunie) -  800 RON + TVA

Pentru a te înscrie la un modul extins, bifează în formularul de comandă seminariile de care ești interesat!

Doar 20 de locuri disponibile. Rezervă-ţi locul din timp!

  • Cunoști normele legale și problemele practice legate de convocarea adunării generale a acționarilor
  • Afli care sunt tendințele practicii judecătorești în acest domeniu și care au fost cele mai frecvente probleme deduse judecății
  • Eviți problemele legate de anularea hotărârii adunării generale a acționarilor, datorate viciilor convocatorului
  • Interacționezi cu un specialist în domeniul dreptului societar capabil să îți ofere răspunsurile de care ai nevoie

 

Beneficiile

participanților

 

Fix the following errors:
Hide