România, datorită GAP-ului semnificativ de TVA , unul dintre cele mai mari din UE,  trebuie sa implementeze proceduri de verificare electronică a modului de evidențiere a facturilor emise/primite de contribuabili, în scopul protejării contribuabililor onești față de cei care fraudează.  Furnizarea informațiilor în format electronic privind vânzările/achizițiile de bunuri și servicii este implementată în majoritatea statelor membre UE și informațiile transmise de contribuabili vor conduce la controlul electronic  al acestora și reducerea poverii administrative datorată controalelor efective.

În acest context global, România face primul pas către furnizarea extinsă de informații în format electronic prin modificarea esențială a Declarației informative privind livrările/ prestările și achizițiile efectuate pe teritoriul național de persoanele impzabile înregistrate în scopuri de TVA , respectiv formularul 394, forma extinsă (introdus prin Ordinul ANAF nr. 3769/2015)- în vigoare începând cu 1 iulie 2016.

Contribuabilii nu pot ignora implicațiile noilor cerințe, pregătirea lor devenind vitală pentru gestionarea viitoarelor inspecții fiscale privind TVA.

În acest sens, seminarul vine în ajutorul contribuabililor prin explicarea în detaliu a informațiilor solicitate de formular, a structurii acestora cu impact în programele informatice sau în procedurile de control intern.

>> Vreau să particip!

Completaţi datele şi vă contactăm în cel mai scurt timp!

Doamna Cerasela Dragoș a condus echipa ABS Financial Services din București, o firmă de consultanță fiscală și servicii de contabilitate. În cariera sa, între altele ca Senior Manager la Ernst&Young, a fost mereu o persoană care știe să comunice oportunitățile fiscale unui public de nespecialiști.

Are peste 25 ani de experiență în domeniu și a contribuit prin cunoștințele ei în domeniul automatizării la ridicarea standardelor de contabilitate și fiscalitate în România. Cerasela are un stil direct și practic, și a condus zeci de training-uri. Preferă grupuri mai mici, pentru că acolo se pot trata în mod interactiv problemele practice ale audienței.

Data:                      12 septembrie 2016
Program:               09.00 – 15.00
Loc desfașurare:  Sala de cursuri din sediul Wolters Kluwer, Bd. Tudor Vladimirescu 22, Cladirea Greengate
Preț participare:    EARLY BOOKING (până pe 31 august) - 450Lei + TVA; LATE BOOKING (după 1 septembrie)-  550 RON + TVA
 
Prețul include:
 • diplomă de participare,
 • pauza de cafea,
 • voucher de 100 lei pentru înscrierea la evenimentele viitoare Wolters Kluwer,
 • voucher Acces iDrept Expert 30 zile,
 • 450 lei discount pt achizitie LexForce.

Nota: În cazul neprezentării nenotificate în scris la adresa de mail andra.rosianu@wolterskluwer.com, cu minim 3 zile înainte de desfășurarea evenimentului, suma achitată poate fi realocată, fără a se restitui, pentru un alt eveniment organizat de Wolters Kluwer Romania. Realocarea către alt eveniment este posibilă o singură dată, pe o perioadă de 3 luni.

*Voucher-ul de 100 ron oferit pentru evenimentele viitoare poate fi folosit doar pentru seminariile și conferințele organizate strict de Wolters Kluwer, nu și cele în parteneriat, un voucher per participant și doar din costul întreg de participare (reducerile nu se cumulează). De asemenea, acestea au o valabilitate de 3 luni din data evenimentului la care îl primiți.

Trainer

1. Trecerea prin baza legala

2. Intelegerea scopului, termenelor de depunere

3. Prezentarea formatului si a datelor solicitate (detalierea seciunilor)

4. Impactul in actualizarea sistemelor informatice si a procedurilor de control intern  

Invitat special - Mariana Vizoli

MODULELE EXTINSE DE DREPT FISCAL:

(1) Pe 26 Septembrie 2016: Înregistrarea și anularea înregistrării în scopuri de TVA, consecințe fiscale, proceduri administrative (D088)

(2) Pe 3 octombrie 2016: Ajustări TVA - ajustarea baza impozabilă, ajustarea deducerii TVA pentru bunuri de capital și stocuri

(3) Pe 31 octombrie 2016: Locul prestării serviciilor, locul livrării bunurilor (operațiuni triunghiulare, exemple)


Aceste seminarii compun modulele extinse de drept fiscal, pe care le poți accesa chiar acum, la un preț fără concurență.

 • Modulul II: 2 seminarii la alegere, include seminarul privind Completarea Declarației informative privind livrările, prestările și achizitiile pe teritoriul național (D394)  și încă un seminar din cele prezentate mai sus, la alegere. Preț participare: EARLY BOOKING (până pe 29 septembrie) - 800 Lei + TVA; LATE BOOKING (după 30 septembrie) - 1000 RON + TVA
 • Modul III: 3 seminarii. ​​Preț participare: EARLY BOOKING (până pe 15 septembrie) - 1050Lei + TVA; LATE BOOKING (după 16 septembrie) -  1350 Lei + TVA
 • Modul IV: 4 seminarii. ​​Preț participare: EARLY BOOKING (până pe 7 septembrie) - 1200Lei + TVA; LATE BOOKING (după 8 septembrie) -  1600 Lei + TVA

Pentru a te înscrie la un module extins, bifează în formularul de comandă seminariile de care ești interesat!

Tematica

Pentru rezervări telefonice sau pe mail,

colega noastră vă stă la dispoziţie:

Andra Rosianu

031.22.44.149

andra.rosianu@wolterskluwer.com

Doar 20 de locuri disponibile. Rezervă-ţi locul din timp!

 • Înțelegerea în detaliu a informațiilor solicitate și a modului de completare;
 • Structura noilor date și impactul în sistemele informatice utilizate și în modul de verificare și completare;
 • Interacțiunea cu specialiști în domeniul fiscal și informatic, beneficiind de experiența acestora în cadrul sesiunii de întrebări și răspunsuri

 

 

Beneficiile

participanților

 

Agenda evenimentului

© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996; Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

Fix the following errors:
Hide