Ești la curent cu toate modificările legislative, iei deciziile corecte și elimini riscurile ce apar în activitatea curentă folosind Sintact.ro, soluția noastră dedicată profesioniștilor din domeniul juridic și economic.
Experiența și tehnologiile noastre te ajută să devii mai eficient și să-ți sporești productivitatea.

© Toate drepturile rezervate Wolters Kluwer România 2017

OBȚINE MAXIM DIN DOCUMENTAREA JURIDICĂ

Solicită DEMO GRATIS

Profesioniștii aleg Sintact.ro

Economisești timp prețios și cauți mult mai eficient informația de care ai nevoie

Descoperi noua aplicație de cercetare juridică și experimentezi avantajele ei

 Obții REDUCERE la achiziționarea noii aplicații dezvoltate de Wolters Kluwer Global

Care sunt diferențele față de aplicațiile existente pe piață?

Sintact.ro conține o serie de inovații destinate eficientizării muncii tale:

Găsiți o tehnologie de căutare nouă și extrem de flexibilă;

Utilizatorul își poate personaliza ușor platforma, pentru a îndeplini cerințele specifice documentării juridice;

Strângerea, gestionarea și crearea documentelor sunt acum integrate în aplicație pentru a lucra mai simplu și mai eficient.

OBȚINE MAXIM DIN DOCUMENTAREA JURIDICĂ

Acest instrument este esențial pentru cercetarea legislației, jurisprudenței și doctrinei, deoarece este conceput cu funcții de căutare avansate, ce simplifică și accelerează procesul de documentare juridică. Adresându-se în mod special avocaților, magistraților, notarilor și economiștilor, Sintact.ro îți pune la dispoziție cea mai mare bază de informații, dar și noutățile relevante din domeniu.

Acum ai la dispoziție cel mai performant motor de căutare

Ajungi la informațiile de care ești interesat în doar câteva secunde, utilizând funcția de căutare progresivă (căutare în căutare). Simplifici semnificativ documentarea juridică prin intermediul unor algoritmi avansați, care îți afișează informațiile relevante din cea mai vastă și complexă bază de date juridice.

Căutarea se face în peste 10 milioane de hotărâri judecătorești din ultimii zece ani (toate orientările jurisprudențiale din România), peste 22.500 comentarii ale specialiștilor la nivel de articole, fluxuriNOU, edițiile complete din 8 reviste de specialitate, legislație și alte surse publice de informație juridică.

Poți crea dosare personale în care adaugi legislația și jurisprudența de care ești interesat, link-uri externe sau alte notițe, comentarii și observații legate de clienții sau dosarele tale. 

Astfel, procesul documentării este sensibil simplificat prin configurarea spațiului de lucru personal.

Servieta virtuală îți eficientizează munca zilnică

Interfața adaptabilă te ajută să vezi rapid informațiile dorite


Personalizează-ți interfața în funcție de propriile interese și vei avea acces instantaneu la publicațiile de specialitate, cele mai recente modificări legislative sau istoricul de căutari. Modifică ordinea în care sunt afișate categoriile de interes, iar centralizarea actelor și a datelor va fi mai facilă.